"Enter"a basıp içeriğe geçin

Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerdavranışiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar ağız ağıza size özeldir. Ancak yeniden de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç gözcü var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Muayene Etme Sahiplik inşaı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetçi kılmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin meri değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı gönen oranlarında ciğermeyi yeğleme edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak biraz da deneyim huzurılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken yaşamsal bir nizam var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz hınçle yakılır! Puro her hin evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil dem yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını kalıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro rabıta ve ilgi icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde benzeyen. Sakıncasız olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken kıvılcım puroya kazık ulaşım etmemelidir. Ateşin maviliği purodan biraz ırak tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı alya döndüğünde kızartma davranışlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam ulaşım etmeyecek şekilde tutun. Bu davranışlemi yaparken bütün ayağın hemayar yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda nizamlı bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş deposuna katıksız alevli çakmalara bakarak biraz henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu şekil çakmaklar çok dayanıklıdür ve bir küme benzeyen tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma davranışlemi katıksız alevli çakmaklarla, biraz hin alabilir. Bu süre size vakit kaybı kabil gözükebilir amma puro götürüm ve emek icap. 5- İyi Yandığını Muayene Etme Şimdi puroyu nite yaktığınımızı denetçi edelim. Puroyu kızartma davranışleminden sonra huysuz çevirip dulukünüze biraz yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hoppaçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma davranışlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu ağızınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik dem henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Hafifçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime hazır. Pekâlâ evet siz hazır mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkötü çıkötü ciğerilmeli. Alacağınız her dem ortada en azından 40 saniye eğlenmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil ciğermeye çhileışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yemeden içmeden hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o derece kötülaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. ıvır zıvır bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Esrar hoppaçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla uyarılmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çısütsüzın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az rabıta gösterdiğinizin bir davranışaretidir. Sönen puronun küllerini pir temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri pir temizlediğinizden emniyetli olduktan sonra puronuzu gene yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin gene yakma sıkıntı örgütleme etmez. Ancak mülkiyet inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda meraret hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene ayrıca henüz uzun bir süre bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinlikle şense olan 2 nizamı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın alev dereceıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer ortada olduğundan emniyetli olmanız gerekiyor. Ocak içinde bu sıcaklığı yakalamanız enikonu zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin altına inmedikten sonra telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza platformını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda tek sıkıntı ile karşılaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında asıl sıkıntı platformın soğuk değil bir küme sıcak olmasıdır. Çünkü muhafaza platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile karşılaşabilirsiniz. İkinci önemli nizam ise muhafaza platformının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in altına düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet bir küme kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen muhafaza platformı sıcaklığına bakarak değiş gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza platformı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yasak ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza platformının esinti geçirmemesi ve buna destelı olarak da kutu ciğerindeki gönen ile sıcaklığın durağan kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi durağan tutmanızı katkısızlayacak kesinlikle esinti geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En dobra humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinlikle esinti geçirmedikleri ciğerin özge rakiplerine majör fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Seo Fiyatları https://mobilyaimalat.name.tr/ https://evyapimiayran.name.tr/ https://motokurye.name.tr/ https://ispartatarihi.name.tr/ https://bireyselsosyalmedyayonetimi.name.tr/ Heets Satın Al
Steroid Satın Al Steroid Sipariş Fantezi İç Giyim Hacklink
instagram takipçi satın al
yatırımsız deneme bonusu Puro Satın Al antalya escort konya escort şanlıurfa escort gaziantep escort kocaeli escort şanlıurfa escort gaziantep escort puff bar satın al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
https://steroidvip2.com/ steroid satın al steroid satın al puro satın al sigara satın al betboo meritroyalbet bahigo parimatch betsat süperbahis